MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de Delican'dan Zeybekci yorumu: İzmir'de ciddi karşılığı var!
Politika
23 Kasım 2018 Cuma 15:08

AK Parti İzmir'de Delican'dan Zeybekci yorumu: İzmir'de ciddi karşılığı var!

AK Parti’den adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen eski bakan Nihat Zeybekçi’ye il eski başkanı Bülent Delican’dan destek geldi. “Ege’nin Efesini heyecanla bekliyoruz “ diyen eski başkan Delican, "İsabetli bir karar olur, İzmir’de ciddi karşılığı var” yorumunda bulundu.

AK Parti İzmir'de uzun süre il başkanlığı koltuğunda oturduktan sonra görevi Aydın Şengül'e emanet eden İl eski Başkanı Bülent Delican, AK Parti’den adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen eski bakan Nihat  Zeybekçi’ye destek açıklamasında bulundu.

Delican, Zeybekci'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için isminin öne çıkmasına yönelik yaptığı yazılı açıklamada, 4 yıla yakın bir süre il başkanlığı yapığını,  o dönemde İzmir’e en çok gelen, projelerine katkı sunan,  vatandaşlarla doğrudan ilişki kuran ve bu anlamda ciddi karşılık oluşturan partililerin başında eski  bakan  Nihat Zeybekçi’ nin geldiğini belirterek “ Çok isabetli bir karar olur. Teşkilatımız heyecan içinde, Zeybekçi pozitif bir rüzgâr estirdi” ifadesini kullandı.

AK Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Farklı kaynaklardan bize ulaşan bilgilere göre sayın Nihat Zeybekçi ’nin  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına  aday gösterilmesi yönünde  bir çalışma var.  Siyaset hayatımın yaklaşık 4 yılını İzmir İl Başkanlığını yaparak, diğer bölümlerini partimin farklı kademelerinde çalışarak sürdürdüm. Bu süre zarfında İzmir’e en çok gelen, teşkilatımızla her türlü projelere, önerilere anında destek veren, programlarımıza katılan Sayın Zeybekçi’dır.

İzmir teşkilatını çok yakından bilir. İşadamı, sanayici kimliği buradan edindiği deneyimin sahada da yansımalarını hep yaşadık.  Bakanlığı dönemde yaşanan ekonomik sorunlara,  diplomatik  sıkıntılara çok hızlı çözümler üretti. Bunu Katar krizinde çok daha net gördük. Bugün İzmir Aliağa’daki bir çok yatırım başta olmak üzere, İzmir’de bilmediği, dokunmadığı mesele yok.

EGE’NİN EFESİ İZMİR’İN SEVDALISI

Sayın Zeybekçi tam bir İzmir sevdalısı.  Konak meydanında binlerce partilinin Zeybek oynayacağı 31 Mart gecesini hayal etmek artık mümkün.  Ben Ak Parti teşkilatının bu sürece çok değerli katkılar sunacağını düşünüyorum. Zaten tarafımıza ulaşan bilgilerde bu yönde.   Ak Parti’nin hizmetlerini, yaptıklarını, yapacaklarını meydanlarda anlatabilecek, bu konulara çok vakıf,  toplumun bütün kesimleriyle anında diyalog kurabilen bir siyaset adamı.  Ben onun projelerinin, ufkunun, vizyonunun İzmir’de ciddi karşılık bulacağını düşünüyorum.  Kendisi zaten Ege’nin değerleriyle yoğrulmuş, gerçek bir gönül adamı.  İzmir siyasetine, yeni bir heyecan ve kalite katmakla kalmaz sinerji oluşturur. Hayırlısı inşallah.” Şeklinde konuştu.

İZMİR’DE YATIRIMLARI VAR...SÜREKLİ BURADA!

Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekçi’nin aynı zamanda İzmir’de yatırımları olduğunu Belirten Ak  Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican “  Sayın bakanımız aynı zamanda İzmir’de yatırımları olan bir sanayici kentin sosyal, ekonomik, kültürel hayatına fazlasıyla hakim ve onun içinde yaşayan birisi” yorumunda bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yurttaş
 24 Kasım 2018 Cumartesi 00:57
İzmirli olarak bırakın taşrayı, metropolde bulunan Balatçık''tan, Örnekköy''den, Doğanlar''dan, Gediz''den, Sarnıç''tan, Eski İzmir''den, Gültepe''den, 2. İnönü''den yola çıksa tek başına Konak''a gelemeyecek adama OY VERMEM, hiç bir İzmirli de vermez.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir