MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de Sürekli’den çifte toplantı!
Politika
24 Aralık 2020 Perşembe 20:07

AK Parti İzmir'de Sürekli’den çifte toplantı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, il binasında çifte toplantı gerçekleştirdi. Sürekli, önce Yerel Yönetimler Komisyonu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Grubu ardından da AK Partili belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Başkanlarla toplantıda gündem ‘koordinasyon’ olurken, komisyon ve meclis grubu buluşmasında deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara yönelik gerçekleşen çalışmalar ile devam eden konut projeleri masaya yatırıldı.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, önce Yerel Yönetimler Komisyonu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Grubu ardından da AK Partili belediye başkanlarıyla toplantı yaptı.

Sürekli’nin Yerel Yönetimler Komisyonu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Grubu ile buluşmasında gündem 30 Ekim’de meydana gelen İzmir depremi oldu. Toplantıda deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara yönelik gerçekleşen çalışmalar ile devam eden konut projeleri masaya yatırıldı.

Sürekli’nin belediye başkanları toplantısında da gündem koordinasyon oldu. Sürekli, başkanların hayata geçirdiği projeleri ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri, virüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar  ile ilçelerinde yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Sürekli ve başkanlar karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, koordinasyon buluşmasının daha sık gerçekleştirilmesi noktasında karar aldılar. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Hızal da yer aldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir