MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de eski başkanlar adaylık için yola çıktı!
Politika
27 Nisan 2018 Cuma 12:47

AK Parti İzmir'de eski başkanlar adaylık için yola çıktı!

AK Parti İl Eski Başkanı Ömer Cihat Akay ve AK Parti Kadın Kolları Eski Başkanı Gözde Keskin 24 Haziran’da yapılacak erken seçimde milletvekili adayı olmak için başvurusunu yaptı. İki isim de dosyasını AK Parti İl Başkanı Şengül’e teslim etti.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçime hazırlanırken, İzmir’de de siyasi partilerde büyük aday hareketliliği yaşanıyor. 

Kentte birçok önemli isim partilerde ve kamuda görevli kişiler için son istifa tarihinin geride kalmasıyla milletvekilliği için aday adayı olurken, başvuru mesaisi de başladı. 

AK Parti İzmir’de önemli isimler adaylık için yola çıktı. AK Parti İl Eski Başkanı Ömer Cihat Akay milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. Akay dosyasını AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’e teslim etti. 

Partinin İzmir'de beşinci il başkanı olan Akay, bu görevi 41 ay süreyle sürdürmüştü. 


KESKİN DE DOSYASI TESLİM ETTİ  
Öte yandan AK Parti İzmir'de Kadın Kolları Eski Başkanı Gözde Keskin de adaylık için yola çıktı. Keskin de Akay gibi dosyasını İl Binası'nda İl Başkanı Şengül'e teslim etti. 

YILDIRIM DA ADAY ADAYI 
Öte yandan AK Parti'de bir dönem Balçova ilçe başkanlığı da yapan Konak İlçe Eski Başkanı Temel Yıldırım da adaylık kararı aldı. İl Başkanlığı'na başvurusunu yapan Yıldırım 1.Bölge'den aday adayı oldu. 

2 GÜNDE 80 BAŞVURU 
Öte yandan AK Parti'de İzmir İl Başkanlığı'na 2 günde toplamda 80 başvuru yapıldı. Başvuruların 36'sı birinci bölgeden, 38'i ise ikinci bölgeden gerçekleştirildi. Yapılan 6 başvuru ise il dışı...

Aday adaylık başvurusunu yapanlar ve dikkat çeken isimlerden biri Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Nurselen Toygar. Toygar, 2015 genel seçimlerinde de AK Parti'den aday adayı olmuştu. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski başhekimi olan ve aynı hastanenin genel cerrahi bölümünde görev yapan Operatör Doktor Mehmet Bayındır da adaylık başvurusunu İl Başkanlığına teslim etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cananalime kocaman
 27 Nisan 2018 Cuma 23:52
Hayırlısı olsun onceliklen ni yönetimde görev alanlara verilmeli
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir