MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de 'eski'lerle zirve: Sürekli ve Zeybekci ne mesaj verdi?
Politika
29 Nisan 2019 Pazartesi 22:16

AK Parti İzmir'de 'eski'lerle zirve: Sürekli ve Zeybekci ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Büyükşehir Adayı Zeybekci ile birlikte eski il yöneticileri, eski ilçe başkanları ve partide geçmişte çeşitli kademelerde görev almış teşkilat mensupları ile bir araya gelerek süreci masaya yatırdı. İl başkanlığında gerçekleşen zirvede Sürekli ve Zeybekci önemli mesajlar verdi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- AK Parti İzmir İl Eski Başkanı Aydın Şengül’ün istifasının ardından il başkanlığı görevine atanan Kerem Ali Sürekli , parti genel merkezinin Kızılcahamam’da düzenlediği kampa katıldıktan sonra İzmir dönüşü ilk iş olarak  teşkilat ile istişare toplantısı yaptı.

Sürekli eski il yöneticileri, eski ilçe başkanları ve partide geçmişte çeşitli kademelerde görev almış teşkilat mensupları ile bir araya gelerek süreci masaya yatırdı.

İl binasında yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya partinin 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat Zeybekci de katıldı. Toplantıda teşkilatın bundan sonra izleyeceği yol haritasına yönelik görüş alış verişinde bulunulduğu aktarıldı. Ayrıca Sürekli, zirvenin ardından toplantıya katılan bazı isimlerle birebir görüşmeler de gerçekleştirdi.

DEDİĞİM GİBİ BUNDAN SONRA DA BERABERİZ

Ağırlıklı olarak seçim sonuçlarının değerlendirildiği ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda Zeybekci’nin, “Daha önce de söylediğim gibi bundan sonra beraberiz" dediği ve 31 Mart seçimleri için emeği olan herkese teşekkür ettiği öğrenildi.

SEÇİME HERKES KENDİ ADAYIYLA GİRSE BÜYÜKŞEHİR BİZİMDİ!

Ayrıca Zeybekci’nin,”Seçime herkes kendi adayıyla girseydi şuan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti’deydi. Ama bu söylediğim sakın ola ittifaka yönelik algılanmasın ben matematiksel açıdan söylüyorum” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

SÜREKLİ NE MESAJ VERDİ?

İl Başkanı Sürekli’nin ise yeni yönetim kadrosunu oluştururken ortak akılla hareket edeceklerini ve herkesle istişarede bulunacaklarını söylediği, ayrıca birlik ve beraberlik mesajları verdiği öğrenildi. 

Sürekli’nin seçim sonuçları ile ilgili ise, “Ne olursa olsun Türkiye genelinde iyi oy aldık, bu azımsanmamalı. Sadece 4 ilçe alsak da İzmir’de genel oy tablomuz çok kötü değil” şeklinde konuştuğu aktarıldı.

TEŞKİLAT TEK TEK SÖZ ALDI

Toplantıda, önceki dönemde görev alan isimlerin tek tek söz alarak, seçim sonuçları hakkındaki değerlendirmelerini ve geçmişten bugüne parti içi yaşananlar ile ilgili olumlu ve olumsuz fikirlerini paylaştığı belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir