MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de koltuğu devredecek başkanlardan hangileri yönetime girecek?
Politika
27 Mart 2018 Salı 14:12

AK Parti İzmir'de koltuğu devredecek başkanlardan hangileri yönetime girecek?

AK Parti İzmir’de kongre mesaisi devam ederken, görevi devredecek ilçe başkanlarının bazılarının isimleri kulislerde il yönetimi için konuşuluyor.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de kongre süreci işliyor. İlçelerdeki kongre mesaisi yarılanırken, il kongresi tarihi de netleşti. 

AK Parti İzmir İl Kongresi 28 Nisan Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu'nda yapılacak.

Mevcut İl Başkanı Aydın Şengül'ün tek aday olarak gireceği kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

Şengül’ün il yönetim kurulu listesinin nasıl şekilleneceği ise merak konusu... Şengül sürecin başında değişen bazı ilçe başkanlarını il yönetimine alabileceğinin sinyalini vermişti.

2019’daki zorlu maratona güçlü bir il yönetimiyle girmek isteyen Şengül’ün süreçte değişen tecrübeli bazı ilçe başkanlarına yönetiminde yer vermesi bekleniyor.

Parti kulislerinde  kongrelerde görevi devredecek Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu, Çeşme İlçe Başkanı Alparslan Ertürk ve Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ın isimleri il yönetimi için geçiyor.

Şengül'ün bu isimlerin uzun süreli ilçe başkanlığı tecrübesinden il yönetiminde yararlanmak isteyebileceği ifade ediliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir