MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de kongre mesaisi: Ve koordinatörler sahaya indi!
Politika
21 Eylül 2017 Perşembe 15:37

AK Parti İzmir'de kongre mesaisi: Ve koordinatörler sahaya indi!

AK Parti’de kongrelerde aday gösterilecek isimlere yönelik Genel Merkez İzmir’de düğmeye bastı. AK Parti’nin İzmir koordinatörleri Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel, kentte teşkilatlara yönelik çalışma yapmaya başladı. Köse'nin il durağı Selçuk oldu.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de gözler kongre takviminde… İzmir’de delege seçimleri Temmuz ayında tamamlanmasına rağmen, kongre sürecinin başlaması diğer illere göre sarktı.

Edinilen bilgiye göre İzmir’de kongreler önümüzdeki günlerde başlayacak. Geçtiğimiz yıllardaki gibi AK Parti’de ilçelerde kongrelerin tek liste şeklinde yapılması bekleniyor.

Bu doğrultuda Genel Merkez çalışmanın startını verdi. İlçelerde kongrelere tek aday olarak girecek başkan adayları için teşkilatın görüşü alınacak. Bu doğrultuda AK Parti’nin İzmir koordinatörleri  Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel, kentte teşkilatlara yönelik çalışma yapacak. İzmir’e gelen koordinatörler ilçe mesailerine başladı.

Antalya Milletvekili İzmir 1.Bölge Koordinatörü Mustafa Köse ilk olarak Selçuk’a gitti. Köse’ye İl Başkanı Bülent Delican da eşlik ediyor. Köse ve Delican, ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.Köse daha sonra Menderes ve TorbaIı'ya gitti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir