MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de liste hazır, gözler Sürekli'nin Ankara mesaisinde!
Politika
14 Mayıs 2019 Salı 09:53

AK Parti İzmir'de liste hazır, gözler Sürekli'nin Ankara mesaisinde!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, yönetim kurulu listesine onay almak için Ankara’ya gidiyor.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir'de Aydın Şengül'ün istifasının ardından il başkanlığı görevine atanan Kerem Ali Sürekli, 'A Takımı'nı oluşturma çalışmalarında sona geldi. 

Koltuğa oturur oturmaz yoğun bir çalışma başlatan AK Parti İl Başkanı Sürekli 50 asil 25 yedek üyeden oluşturulacak yeni yönetim kadrosu için birkaç haftadır yoğun mesai yaparak teşkilatla fikir alış verişinde bulunmuştu. 

Süreçte 7 bin kişi ile birebir görüşen Sürekli bir ilke de imza atarak profesyonel bir araştırma şirketine de parti üyelerini kapsayan anket yaptırmış, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, sadece partililere yönelik ilk kez uygulanan anket çalışmasında, 2 bin 710 kişi ile telefonda tek tek görüşülerek, yönetimde kimleri görmek istedikleri sorulmuştu. 

Tüm bu çalışmalara sonunda yeni yönetim listesine son şeklini veren Sürekli Ankara'ya gidiyor. 

Başkent'te 2 gün boyunca liste mesaisi yapacak Sürekli, önce Ege Bölge Koordinatörü ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Baybatur ile istişarede bulunacak.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile de listeyi masaya yatıracak olan Sürekli son olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşerek listeye onay isteyecek. Erdoğan listeye onay verdiği takdirde Sürekli A Takımını kamuoyu ile paylaşacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir