MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de o başkan da 'yokum' dedi!
Politika
11 Şubat 2020 Salı 11:44

AK Parti İzmir'de o başkan da 'yokum' dedi!

AK Parti İzmir Teşkilatında kongreler öncesi hareketlilik arttı. Yeni dönemde devam edilmeme kararı alındığı iddia edilen ilçe başkanlarından ‘kongrede aday olmayacaklarına dair’ açıklamalar geliyor. Torbalı ve Buca ilçe başkanlarının ardından Selçuk İlçe Başkanı Düztaş da aday olmayacağını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de kongreler öncesi teşkilatlarda hareketlilik yaşanıyor.

Mart ayında başlayacak ilçe kongreleri öncesinde kulislerde; Karabağlar, Bornova, Foça, Bayraklı, Buca, Gaziemir, Selçuk, Torbalı, Çeşme, Narlıdere ilçe başkanlarıyla yeni süreçte devam edilmeyeceği, bu ilçe başkanlarının yerlerine yeni atamalar yapılacağı ve kongreye atanan isimlerle girileceği iddia edilmişti. 

Ardından ise Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ve Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık sosyal medyadan yaptıkları açıklamada kongrede aday olmayacaklarını açıklamıştı. 

Yeni dönem için ‘yokum’ diyen başkanlara bir yenisi daha eklendi. Selçuk İlçe Başkanı Halil Düztaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kongrede aday olmayacağını duyurdu.

Düztaş yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Değerli dava arkadaşlarım, Dostlarım; 
Biz; vatan ve milletimiz, bayrağımız ve devletimiz için yola çıkmış, çalışan neferleriz. 1 buçuk yıldır yürüttüğüm Selçuk ilçe başkanlığı görevi bu yolda bana sunulmuş fırsattır, milletimize hizmet etme makamlarından sadece biridir. Hepimiz iyi biliyoruz ki; bizim yolumuz, yenilenme ve gelişmeyi beraberinde getirir. Önümüzdeki dönemde; bu anlayış ve inançla yeniden aday olmayacağımı duyurmak isterim. Bizim davamızda aslolan, 'gönüllülüktür', 'gönüllere girmektir'... Hiçbir şartta davamızdan dönmeyiz, vazgeçmeyiz. Yeni dönemin hayırlar getirmesini ve görev alacak dava arkadaşımın başarılarını diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir