MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de o kongre ertelendi!
Politika
9 Mart 2018 Cuma 17:43

AK Parti İzmir'de o kongre ertelendi!

AK Parti İzmir’de flaş bir gelişme yaşandı. Cumartesi günü yapılması planlanan Seferihisar ilçe kongresi ileri bir tarihe ertelendi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de İl Başkanlığı görevine Aydın Şengül’ün atanmasının ardından başlayan kongre mesaisi sürüyor.

-KONGRE MARATONU TAM GAZ...

Kongrelerin startını yola mevcut başkanla devam edilecek ilçelerden veren AK Parti İzmir'de geçtiğimiz hafta sonu Bergama, Kınık, Beydağ ve Kiraz'da kongre yapılmış, bugün ise sandık Bayındır’da kurulmuştu.

Cumartesi ve Pazar mesaisinde ise sandık Seferihisar, Karabağlar, Torbalı ve Menderes’te kurulacaktı.

Flaş bir gelişme yaşandı. Cumartesi günü yapılması planlanan Seferihisar Olağan İlçe Kongresi, ileri bir tarihe ertelendi.

İl başkanlığı sosyal medyadan kararı, " Yarın yapılması planlanan Seferihisar ilçe kongremiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Karabağlar ilçe kongremiz ise planlandığı gibi yarın saat 15.00'de Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir" ifadesiyle duyurdu. 

İlçe Başkanı Hamit Nişancı erteleme kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Program yoğunluğu nedeniyle kongreler çakıştı. Benimde bu yönde itirazım vardı. Hafta sonu bizim için doğru değildi. Hazırdık, yine de yapacaktık ancak erteleme bilgisi geldi. Önümüzdeki hafta yapılacak. Herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Teknik bir konu.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cihan Elçi
 13 Mart 2018 Salı 15:36
Seferihisar ilçe kongresi yüzde yüz olarak benim sayın cumhurbaşkanına özel yazdığım mektuplar nedeni ile ertelendi. İddia ettiğim konular bir müfettiş tarafından incelemeden Seferihisar da kongre yapılamaz... Zaten ilçe başkan adayı olarak ilçe halkı beni benimsemiş idi. Mevcut ilçe başkanı ak partiye enjekte olamadı. Daima eğreti hareket etti.. ben ise ak parti uğruna 3 ay ve 1 yıl 6 ay 2 ayrı dosyadan hapis cezası aldım. Bu cezalar ile Cumhurbaşkanlığı baş danışmanları beni yakından tanıdı... Aldığım haksız cezalara bağlı dosyalar ise, HSK ya inceleme için gönderilmesi istendi. .. Daha anlatacak çok şey var burası yeri değil...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir