MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de ‘seçim zirvesinde’ kritik kararlar: ‘Bilimsel’ hamle ve değişim sinyali!
Politika
29 Haziran 2018 Cuma 10:29

AK Parti İzmir’de ‘seçim zirvesinde’ kritik kararlar: ‘Bilimsel’ hamle ve değişim sinyali!

AK Parti İl Başkanı Şengül, ilçe başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Seçim gündemli toplantıda yerel seçim startının vakit kaybetmeden verilmesi, süreçte SKM’lerin açık kalması ve siyaset bilimciler ile sosyologlar tarafından hazırlanacak raporlar ekseninde bilimsel çalışma yürütülmesi kararı alınırken, Şengül’den değişim sinyali de geldi!

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir Teşkilatı 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin ardından istişare toplantısında bir araya geldi. 

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül başkanlığında yapılan toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yönetimi de katıldı. 

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şengül’ün verdiği mesajlar ve çizdiği yol haritası damga vurdu. 

Teşkilata zorlu süreçte ve Ramazan ayını da içine alan sıkışık takvimde yapılan özverili çalışma için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Şengül, 1-2 haftalık dinlenme sürecinin ardından yerel seçim rotasında çalışmalarının startını vereceklerini açıkladı. AK Parti İl Başkanı Şengül’ün buna paralel olarak SKM’lerin açık kalması talimatı verdiği de öğrenildi. 

BİLİMSEL SEÇİM ANALİZİ VE YOL HARİTASI
Şengül toplantıda 24 Haziran seçimleriyle ilgili siyaset bilimcilerden ve sosyologlardan raporlar alınarak yerel seçim sürecinde yol haritasının bu bilimsel çalışmalar eşliğinde hazırlanacağını bildirirken, yine 24 Haziran seçimlerine yönelik olarak ilçe başkanlarıyla tek tek toplantı yaparak sorun ve talepleri de dinleyeceğini ifade etti. 

DEĞİŞİM SİNYALİ 
AK Parti İl Başkanı’ndan toplantıda değişim sinyali de geldi. Şengül’ün çeşitli sebeplerle teşkilatın çalışma temposundan geri kalan ilçe başkanlarından kendilerinin gelip izin istemesini talep ettiği, teşkilatta yaşanacak olası değişimlerin kalp kırmadan, krizlere neden olmadan gerçekleşmesini istediğinin altını çizdiği bildirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir