MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de üye seferberliği: İşte en başarılı ilçeler!
Politika
3 Temmuz 2021 Cumartesi 12:16

AK Parti İzmir'de üye seferberliği: İşte en başarılı ilçeler!

İzmir’de partiye yeni üye kazandırmak için yoğun mesai yapan AK Parti’de, yeni üye çalışmasında Haziran ayının en başarılı olan ilçeleri açıkladı. Haziran’da birincilik Buca’nın oldu.

GERÇEKİZMİR - Türkiye’de 1 Temmuz itibariyle start alan normalleşme süreciyle birlikte İzmir’de teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti, partiye yeni üye kazandırmak için yoğun mesai yapıyor.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin talimatıyla başlatılan ‘yeni üye’ çalışmasında her ilçenin nüfus oranına göre ilçe başkanlıklarına hedef verildi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Haziran ayında yeni üye çalışmasında en başarılı olan ilk 5 ilçeyi duyurdu.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre en başarılı ilçe Buca oldu. Buca’yı, Karabağlar, Torbalı, Ödemiş ve Bayraklı takip etti.

İl başkanlığının sosyal medya hesabından, “‘AK Aile’ büyüyor...Bu da demektir ki; ‘hizmet ordusu’ büyüyor! Bize inanan, bizimle yol yürümeyi seçen hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni üye kayıt çalışmalarını gecesini gündüzüne katarak yürüten ilçe teşkilatlarımızın emeğine, yüreğine sağlık. Allah yolumuzu açık etsin” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir