MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de yeni yönetimde 2 üniversiteli
Politika
21 Mayıs 2019 Salı 11:11

AK Parti İzmir'de yeni yönetimde 2 üniversiteli

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin yönetiminde yer alan üniversite öğrencileri Nur Çümen ve Kudret Karaçelik kentteki öğrencilerin temsiliyeti ve sorunlarının çözümleri noktasında yoğun mesai harcayacaklarını kaydetti.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli geçtiğimiz günlerde 50 kişilik asil yönetim kurulu listesini açıklamıştı.

Birçok farklı kesimden ismin bulunduğu listede 2 üniversite öğrencisinin yer alması dikkat çekti.  

Daha önce gençlik kollarında görev alan 1994 doğumlu Kudret Karaçelik ve 1996 doğumlu Nur Çümen, Sürekli’nin yönetimine girdi. 

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEU) Uluslararası İlişkiler son sınıf öğrencisi olan Nur Çümen ve DEÜ Yönetim Bilişimleri Yüksek Lisans öğrencisi olan Kudret Karaçelik, AK Parti İzmir il yönetim kurulunda yer almanın mutlu ve gururlu hissettirdiğini ifade etti.

İzleyecekleri yol haritası hakkında açıklamalarda bulunan Karaçelik ve Çümen İzmir’deki gençlerin, öğrencilerin sorunlarının ve taleplerinin daha çok gündeme taşınması adına çalışacaklarını kaydetti. Karaçelik, öğrencilerin en büyük sıkıntılarının başında barınma, ulaşım gibi sorunların geldiğini ve bu noktada öğrencilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çümen ise İzmir’deki üniversite öğrencilerini AK Parti’nin vizyonunu öğrenmeye teşvik etmek adına çalışacağını belirtti.

Her iki isimde İl Gençlik Kolu Başkanı Eyyüp Kadir İnan'ın yönetiminde görev almıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir