MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’den 15 kişilik heyetle İstanbul çıkarması
Politika
10 Haziran 2019 Pazartesi 10:59

AK Parti İzmir’den 15 kişilik heyetle İstanbul çıkarması

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il yöneticileri ve ilçe başkanlarından oluşacak 15 kişilik heyet ile birlikte salı günü İstanbul’a çıkarma yapacak. Sürekli ve İzmir heyeti, Cumhur İttifakı Adayı ve aynı zamanda İzmir Milletvekili Yıldırım için 23 Haziran seçimleri öncesi alan çalışması yapacak.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine kilitlenirken, Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a bir destek de AK Parti İzmir İl teşkilatından geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, beraberinde il yöneticileri ve ilçe başkanlarından oluşan 15 kişilik heyet ile Yıldırım’ın seçim çalışmalarında görev almak için salı günü İstanbul’a gidecek.

Sürekli ve beraberindeki heyet hafta boyunca İstanbul’da kalacak. İzmir heyeti, genel merkezin hazırladığı program doğrultusunda İstanbul’da yoğun bir çalışma yürütecek. Sürekli ve ekibinin kentte, dernek ve esnaf ziyaretleri yapması ve Yıldırım için oy istemesi bekleniyor.

İzmir Milletvekili olan Yıldırım, 2014 seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuş, seçimi CHP'li Aziz Kocaoğlu kazanmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir