MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'den Erdoğan'a 3 dev pankartla karşılama!
Politika
21 Kasım 2019 Perşembe 11:48

AK Parti İzmir'den Erdoğan'a 3 dev pankartla karşılama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak olan AK Parti İzmir’de hazırlıklar sürüyor. İl başkanlığı önünde gerçekleşecek buluşma için 3 dev pankart asıldı. Erdoğan partililere balkon konuşması yapacak.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir'de, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma günü kente yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 12.00’da iş insanı Bilal Saygılı tarafından yaptırılan ve kendi ismini taşıyan Ege Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki caminin açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan, Cuma namazını burada kılacak.

Daha sonra partisinin İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Erdoğan, burada balkon konuşması yapacak. Erdoğan’ın balkon konuşması için hazırlıklar sürüyor. Erdoğan’ın konuşma yapacağı balkonun karşısına AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları adına 3 dev pankart asıldı.

İl başkanlığının astığı pankartta  “İlk günkü aşkla, bu yol seninle başka”, gençlik kollarının astığı pankartta  “Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz”, kadın kollarının astığı pankartta ise, “ AK Kadın İzmir burada Reisinin yanında” ifadesi yer aldı.

Öte yandan buluşmanın gerçekleşeceği alan polis barikatlarıyla çevrildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir