MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'den 'Erdoğan' kampanyası: Şengül'den 2023 TL destek!
Politika
31 Mayıs 2018 Perşembe 16:21

AK Parti İzmir'den 'Erdoğan' kampanyası: Şengül'den 2023 TL destek!

Şengül teşkilat üyeleriyle birlikte Bayraklı ilçesindeki Ziraat Bankası'na giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için açılan hesaba AK Parti'nin 2023 hedefini sembolize eden 2023 TL'yi yatırdı. 

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için gün sayarken, Cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Dev yarış öncesi partililer ve parti teşkilatları da adaylara destek için bağış topluyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı da 30 ilçede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına bağış kampanyası başlattı.

Bu kapsamda ilk bağışı da İl Başkanı Aydın Şengül yaptı. AK Parti İzmir İl ve Bayraklı ilçe yöneticileri ile birlikte Bayraklı Sevgiyolu'nda bulunan Ziraat Bankası şubesine giden Şengül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hesabına AK Parti'nin 2023 hedefini sembolize eden 2023 TL'yi yatırdı. 



2023 HEDEFLERİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN…
Gazetecilerin sorusu üzerine Başkan Şengül, “İzmir İl Başkanı olarak 2023 TL yatırdım. Özellikle 2023 hedeflerine yürüme yolunda, bizi 2023 hedeflerine ulaştıracak Cumhurbaşkanı adayımızın kampanyasına böyle bir bağışta bulunduk. İnşallah Türkiye’nin 2023 hedeflerine Sayın Cumhurbaşkanımızla ulaşacağız. Başlattığımız kampanya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir