MENÜ
İzmir 10°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'in tanınmış isminden 'Alpay Özalan' isyanı: Siyaseti bıraktı!
Politika
22 Mayıs 2018 Salı 09:04

AK Parti İzmir'in tanınmış isminden 'Alpay Özalan' isyanı: Siyaseti bıraktı!

AK Parti İzmir Teşkilatı'nın ve Bayraklı siyasetinin tanınmış isimlerinden İsmail Sarı, milletvekili aday listesine ve eski milli futbolcu Özalan'ın aday gösterilmesine sert tepki göstererek aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - AK Parti'de 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde oylanacak 600 kişilik milletvekili aday listesi belli olurken, İzmir'de en büyük sürpriz eski milli futbolcu Alpay Özalan'ın ikinci bölge ikinci sıradan aday gösterilmesi oldu. 

Parti'de listelerin açıklanmasının ardından büyük hareketlilik yaşanırken, Özalan'ın adaylığına teşkilatının tanınmış bir isminden sert tepki geldi. 

AK Parti’de bir çok kademede yöneticilik yaptıktan sonra, Bayraklı İlçe Başkanlığı görevininde de bulunan ve 2014 yerel seçimlerinde bu ilçede belediye başkan adayı gösterilen İsmail Sarı sert bir açıklama yaparak aktif siyaseti bıraktığını söyledi. 

İkinci bölgeden aday adaylığı başvurusu yapan Sarı listeler açıklandından sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 
AK Parti’nim kuruluşunda kurucu il genel sekreteri, Mv. Adayı, Bayraklı İlçe Başkanı,Belediye Başkan adayı ve il Genel meclis üyesi olarak görev yaptım.  Girdiğim  tüm seçimlerde  partimin oy oranını en üst seviyeye çıkarttım...

16 yıldır  bilikte çalıştığım  AK Parti teşkilatındaki dava arkadaşlarıma çok  teşekkür ederim. Siyasî hayatım boyunca her zaman yanımda olan Bayraklı'lı can dostlarıma ve tüm halkımıza verdikleri destek için şükranlarımı sunarım. 

Şunu  çok  iyi anladım. Verilen onca emeğin  hiç bir önemi yok. Bir topçu tepeden inme gelip, davası için  yıllarını veren tüm teşkilâttaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor. Artık aktif siyaseti bırakıyorum. 

Haklarınızı helal edin. Benden yana helal olsun.... Sevgilerimle

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir