MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir sahaya iniyor: Dört koldan 30 ilçe turu!
Politika
22 Ocak 2019 Salı 15:19

AK Parti İzmir sahaya iniyor: Dört koldan 30 ilçe turu!

AK Parti İzmir yerel seçimlere 4 koldan çalışacak. AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program kapsamında Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci, Eski ve Mevcut Milletvekilleri, İl Başkanı Aydın Şengül ve beraberinde il başkan yardımcılarından oluşan bir heyet  ayrı ayrı 30 ilçe turu yapacak.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de yerel seçim çalışmaları tam gaz sürüyor. 

MHP ile AK Parti’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ilçe turlarına devam ederken, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Özkan’ın başkanlık görevini yürüttüğü il seçim koordinasyon merkezi İzmir’de yerel seçimler kapsamında saha çalışmaları programlarını oluşturdu.

Gerçekizmir’in edindiği bilgilere Büyükşehir Adayı Zeybekci’nin ilçe ziyaretlerinin yanı sıra önümüzdeki hafta itibariyle partinin eski ve mevcut İzmir Milletvekilleri, İl Başkanı Aydın Şengül ve beraberinde il yönetiminden oluşan bir heyet  30 ilçe turu için sahaya çıkacak. 

Ziyaretler il seçim koordinasyon merkezinin hazırladığı programlar doğrultusunda yürütülecek.  

Programlar dahilinde Büyükşehir Adayı Zeybekci, Eski ve mevcut milletvekilleri, İl Başkanı Şengül ve il heyeti ziyaretlerini ayrı ayrı gerçekleştirecek.  Böylelikle,  Büyükşehir Adayı Zeybekci, İl Başkanı Şengül, Eski ve Mevcut Milletvekilleri AK Parti’nin 31 Mart 2019’da  İzmir’de sandıkta ipi ğöğüslemesi için seçim çalışmalarına 4 koldan sarılacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir