MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de 2'inci gün raporu: Kaç kişi dosya aldı?
Politika
6 Kasım 2018 Salı 17:09

AK Parti İzmir’de 2'inci gün raporu: Kaç kişi dosya aldı?

AK Parti'de yerel seçim maratonu başladı.Edinilen bilgiye göre AK Parti İzmir’de 30 ilçede geride kalan 2 günün ardından belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için toplamda 96 kişi başvuru dosyası aldı.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları tam gaz devam ederken, yerel seçim takviminin açıklanmasıyla süreç daha da hareketlendi. Partinin açıkladığı takvime göre 5 Kasım Pazartesi itibariyle başlayan aday adaylığı başvuru süresi 12 Kasım Pazartesi günü sona erecek.

Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği aday adayı olmak isteyenler ilk olarak internet üzerinden ön başvurularını gerçekleştiriyor. Ardından başvurunun yapıldığı sistemde yazan gerekli evrakların aslını il ve ilçe başkanlıklarına teslim ederek, il ve ilçelerdeki seçim işleri başkanlığından başvurunun gerektirdiği evrakların alındığına dair belge teslim alınacak. Başvuru işlemi böylece tamamlanmış olacak. Edinilen bilgiye göre AK Parti İzmir’de 30 ilçede geride kalan 2 günün ardından belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için toplamda 96 kişi başvuru dosyası aldı.

Dosya alan 96 kişiden kaçının belediye meclis üyeliği ve belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurduğu ise başvurular tamamlandığında netleşecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir