MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de ‘Yıldırım’ zirve
Politika
5 Eylül 2017 Salı 12:21

AK Parti İzmir’de ‘Yıldırım’ zirve

Teşkilat Başbakan’ın İzmir ziyareti öncesi bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Tören ve açılışlara coşkulu ve yoğun katılım vurgusu yapıldı. Öte yandan Başbakan Yıldırım’ın 2 günlük programı da büyük ölçüde şekillendi.

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir Teşkilatı Başbakan Binali Yıldırım’ın 8 Eylül’de kente yapacağı ziyaret öncesi il binasında bir araya geldi.

‘Yıldırım zirve’ye İl Başkanı Bülent Delican ve İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın yanı sıra ilçe başkanları da tam kadro katıldı.

Toplantıda Başbakan Yıldırım’ın İzmir programı masaya yatırılırken, teşkilatın tören ve açılışlara coşkulu ve yoğun katılımı için çalışma konusunda görüş birliğine varıldı.

2 GÜNLÜK YOĞUN PROGRAM 
Öte yandan 8 Eylül Cuma günü kente gelecek Başbakan Yıldırım'ın programı da büyük ölçüde şekillendi.

Buna göre Başbakan Yıldırım’ın Cuma günü ilk durağı Selçuk olacak. Başbakan burada İZBAN’ın Selçuk-Torbalı hattını Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte yolculuk yaparak açacak. Başbakan Torbalı’da ise Torbalı Devlet Hastanesi ile birlikte Ödemiş Devlet Hastanesi ve yenilenen Bornova Trafik Hastanesi’nin açılışlarını eşzamanlı gerçekleştirecek.

8 Eylül'ü 9 Eylül'e bağlayan gece Sabuncubeli Tüneli'nde 'ışıkgördü' törenine katılacak olan Başbakan, geceyi İzmir'de geçirecek.

9 Eylül'de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü törenlerine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, saat 12.00'da Alsancak ve Göztepe stadyumlarının temelini atarak kentten ayrılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir