MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Konak’ta Başkan net konuştu: Kriz yok, demokrasi var!
Politika
6 Eylül 2017 Çarşamba 13:23

AK Parti Konak’ta Başkan net konuştu: Kriz yok, demokrasi var!

Konak Meclisi’nde içkili içkili yer bölgelerinin güncellenmesi oylamasında Ömür Şanlı’nın grubunun ret kararından farklı olarak çekimser oy kullanması sonrası ortaya atılan iddialara Konak İlçe Başkanı Yıldırım nokta koydu.

GERÇEKİZMİR – Konak Meclisi’nin Eylül ayı ilk oturumunda yapılan ‘içkili içkili yer bölgelerinin güncellenmesi oylamasında AK Parti Grubu’nda çatlak yaşandı.

AK Parti Grubu önergeye ret oyu kullanırken, aynı zamanda Kordon İşadamları Derneği Başkanı olan AK Partili Ömür Şanlı çekimser kaldı.

Çekimser oy veren AK Partili Ömür Şanlı ise yaptığı konuşmada Esnaf Komisyonu'na kendisinin çağrıldığını belirterek "Çağrılmadı diye bir şey yok. Çağrıldım ve toplantıya katıldım. Ben Grup Başkanvekilimize defalarca izah etmeye çalıştım. Üzüldüm.  AK Parti Grubunun burada esnaf lehine olan bu düzenlemeye evet demesini isterdim. Sonuçta bu esnafı sevindiren bir şey…  Ben kendisine çok izah ettim. Benim gurubum buna evet demeliydi" dedi.

AK Parti Grubu’nda yaşanan düşüncü ayrılığının ardından kriz ve disiplin süreci iddialarına yanıt veren AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım net konuştu.

Konuyla ilgili olarak Gerçekizmir’e konuşan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, ortada bir kriz olmadığına vurgu yaparak, “Bağlayıcı bir grup kararı almadı. Ömür Şanlı esnaf komisyonunda… O esnafın nazarından bakıyor. Bir kısım arkadaşlarımız da vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alarak alkollü mekanların sokak aralarına yayılmasını istemiyor. Her iki tarafın da bakış açısı doğru… Biri esnafın lehine biri vatandaşın lehine hareket ediyor. Ruhsatları verecek birim Kaymakamlık. Her iki tarafın da görüşünde sıkıntı yok. Demokrasi bu, ortada kriz yok, büyütülecek bir durum yok! Ben arkadaşlara söyledim. Her iki görüşe de grup başkanları olarak vatandaş olarak esnaf olarak saygı duyuyorum . Birileri buradan fitne üretmeye çalışabilir ama AK Parti Grubu'nda ne parçalanma olur ne de bölünme olur. Herhangi bir disiplin süreci de olmaz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir