MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na jet yanıt
Politika
27 Mart 2018 Salı 16:20

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na jet yanıt

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği eleştirilere Twitter'dan yanıt verdi. Ünal, Türk siyasetinin çok ağır bir mitomani vakasıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusudur" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarda bulundu.

"Türk siyaseti çok ağır bir mitomani vakası ile karşı karşıya. Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusudur" değerlendirmesinde bulunan Ünal, paylaşımında mitomani kelimesinin sözlük anlamına da yer verdi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu grup toplantısında yaptığı açıklamada ''Buradan ilk kez FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum. FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı, sanığı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır. Versin mahkemeye ispat edeceğim. Sen devletin bütün sırlarını kozmik odayı FETÖ'ye açacaksın, çıkacaksın ayağa. Sonra kalkıp 'Ne istedin de vermedik?' diyeceksin. Her şeyi verdin, şimdi diyorsun ki 'FETÖ'nün siyasi ayağı kim?', siyasi ayağı sensin arkadaş'' dedi. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir