MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de 4 ilçeye yeni başkan!
Politika
25 Ekim 2018 Perşembe 15:12

AK Parti'de 4 ilçeye yeni başkan!

AK Parti İzmir’de revizyon kararı alınan 4 ilçede yeni başkanlar belli oldu. Urla’ya Murat Nart, Selçuk’a Halil Düztaş, Menemen’e Muzaffer Yüksel, Narlıdere’ye ise Kadir Bekar atandı.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR -  AK Parti İzmir’de, Urla, Menemen, Selçuk ve Narlıdere ilçe teşkilatlarında revizyon kararı alınmıştı. 

Revizyonun en sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesi adına geçtiğimiz haftalarda genel merkez mevcut ilçelerde temayül yoklaması yapması için üç kişilik heyet göndermişti. 

Yoklama için gelen heyetteki üç isimden biri olan Genel Merkez MKYK Yedek Üyesi Kurtcan Çelebi ve İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli ise temayülden çıkan isimlerle bir mülakat yaparak sonuçları genel merkeze iletmişti.  

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli bugün Ankara’ya gitti. 

Şengül’ün Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşmesinin ardından mevcut ilçelerde yeni başkanların ataması gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre Urla’ya Murat Nart, Selçuk’a Halil Düztaş, Menemen’e Muzaffer Yüksel, Narlıdere’ye ise Kadir Bekar atandı. 



ŞENGÜL: 7-8 İLÇEDE DAHA DÜŞÜNÜLÜYOR 
Ankara’ya giderek, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Ege Bölge Başkanı Murat Baybatur ile de görüşen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, atamalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Uzun süredir 31 Mart’taki yerel seçime hazırlık aşamasıyla ilgili olarak ilçelerimizi gözden geçiriyoruz. Yerel seçim öncesinde aday olmayı düşünen ilçe başkanlarımızın yönetimlerini revize edip, yerel seçime hazırlanıyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde 7-8 ilçemizde daha revizyon düşünülüyor. Atamaların partimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir