MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de Çelik'ten İzmir teşkilatına 'virüs' brifingi ve teşekkür!
Politika
20 Nisan 2020 Pazartesi 19:53

AK Parti'de Çelik'ten İzmir teşkilatına 'virüs' brifingi ve teşekkür!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in katılımıyla video-konferans yöntemiyle gerçekleşen AK Parti İzmir Yönetim Kurulu toplantısında Çelik pandemi süreciyle ilgili bilgi verirken, İzmir'deki çalışmalar hakkında da rapor aldı. Çelik'in teşkilatın virüsle mücadele sürecinde başarılı çalışmalar yaptığını söylediği ve teşkilata teşekkür ettiği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR- AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in katılımıyla video-konferans yöntemiyle gerçekleşti.

Toplantıda pandemi ile mücadele süreci masaya yatırıldı.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve il yönetim kurulu üyelerinin salgınla mücadelede İzmir’deki son durum ve yapılan çalışmalar hakkında Çelik’e bilgilendirmede bulunduğu öğrenildi. İl Gençlik Kolu Başkanı Eyüp Kadir İnan ve Kadın Kolu Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ın da gençlik ve kadın kollarının yaptığı çalışmaları Çelik’le paylaştığı öğrenildi.

ÇELİK’TEN DETAYLI BİLGİLENDİRME

Çelik’in de hükümet tarafından salgınla mücadelede alınan tedbirler, yapılan çalışmalar ve faaliyetler ile ilgili bilgileri aktardığı belirtildi. Çelik’in virüsün Dünya’daki ve Türkiye’deki durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdiği öğrenildi.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Çelik’in İzmir teşkilatının virüsle mücadele sürecinde başarılı çalışmalara imza attığını söylediği ve teşkilata teşekkür ettiği öğrenildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir