MENÜ
İzmir 15°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de Dağ'dan 'Zeybekci' mesajı: Belediyeciliği İzmir'de konuşuluyordu
Politika
27 Kasım 2018 Salı 12:09

AK Parti'de Dağ'dan 'Zeybekci' mesajı: Belediyeciliği İzmir'de konuşuluyordu

Genel Başkan Yardımcısı Dağ, “Nihat Bey’in belediyeciliği İzmir’de konuşulan konuydu. Denizli’de yaptıkları İzmir’de iyi belediyecilik olarak ifade ediliyordu. Belediyeciliği konusunda İzmir’de olumlu bir atmosfer olduğunu çok iyi biliyordum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler ekseninde İzmir özelinde önemli mesajlar verdi.

AK Partili Dağ, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin İzmir adayı olarak açıklanmasına dakikalar kala çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

DENİZLİ’DEKİ BELEDİYECİLİĞİ İZMİR’DE KONUŞULUYORDU!
Dağ şunları söyledi:  Nihat Bey’in belediyeciliği İzmir’de konuşulan konuydu. Denizli’de yaptıkları İzmir’de iyi belediyecilik olarak ifade ediliyordu. Belediyeciliği konusunda İzmir’de olumlu bir atmosfer olduğunu çok iyi biliyordum. Milletvekilliği, bakanlık dönemlerine bakıldığında başarı noktasında oldu. Ege Bölgesi’ne her ziyaretinde önem verdiğini vurguladı. Bölgenin çocuğuydu.

İZMİR’İ İSTİYORUZ!
İzmir’i biz kazanmak istediğimizi her zaman dile getiriyoruz. İzmir diğer illerden farklı düşünmüyor aslında… Biz İzmir’e bir 5 yıl merkezi hükümetle beraber hizmet etmek istiyoruz. Bunu arzuluyoruz. Binali Bey’le bunu arzulamıştık. 2014 süreci 17-25 Aralık’a kurban gitti. Rakibimiz hiç proje anlatmamıştı. 17-25 Aralık’ın baltaladığı bir süreç yaşamıştık. Biz İzmir’i kazanmak istiyoruz. Almak tabiri sanki bir kale varmış gibi oluyor. Almak değil, kazanmak istiyoruz. Ben istiyorum ki önümüzdeki 5 yıl, aynı mantalitede bir kabine varken aynı mantalitede bir yerel yönetim olsun. Bundan da İzmir kazansın.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir