MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de Sürekli'den kaybeden adaylarla zirve: Ne mesaj verdi?
Politika
19 Eylül 2019 Perşembe 17:18

AK Parti'de Sürekli'den kaybeden adaylarla zirve: Ne mesaj verdi?

AK Parti İl Başkanı Sürekli, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimin kaybeden adaylarıyla buluştu. Toplantıda 'kaybedenler' süreci anlatırken, Sürekli'den önemli mesajlar geldi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yeni dönemde teşkilatı bütünleştirme ve sahada güçlü koordinasyon adına çalışmalarını sürdürüyor. 

AK Parti İl Başkanı son olarak 31 Mart yerel seçimlerinde ilçelerinde seçim kaybeden adaylarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan zirveye seçimin 14 kaybeden ilçe belediye başkan adayı katıldı. 

Toplantıda kaybeden adaylar tek tek söz alarak seçim sürecini anlatırken, sandıkta hangi sebeplerle zafer kazanılmadığını, süreçteki eksikleri ve ilçelerde bundan sonra neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirmede bulundu. 

AK Parti İl Başkanı Sürekli'den de kaybeden adaylara önemli mesajlar geldi. Sürekli'nin "Ben de geçmişte aday olup kaybettim. Psikolojinizi anlıyorum. Kenarda durmamanızı istiyorum. Herkes bir parti neferi olarak taşın altına elini koysun. İlçelerinizde vatandaşla teması kesmeyin. Parti teşkilatının çalışmalarına destek verin, koordineli çalışmalar yürütün. İlçelerde ve teşkilatta yaşanan sıkıntıları il başkanlığına bildirin" dediği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir