MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de Sürekli'den teşkilata 'İstanbul listesi' talimatı!
Politika
22 Mayıs 2019 Çarşamba 15:58

AK Parti'de Sürekli'den teşkilata 'İstanbul listesi' talimatı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe başkanlarına ve belediye başkanlarına İstanbul için liste talimatı verdi.

GİZEM TABAN/GERÇEKİZMİR - Yeni yönetim kurulunu geçtiğimiz haftasonu kamuoyuyla paylaşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe başkanları ve partisinin belediye başkanları ile bir araya geldi.

İl başkanlığında gerçekleşen toplantıya 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttfakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci de katıldı.

Gerçek İzmir’in edindiği bilgilere göre toplantının gündemi 23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri oldu.

İSTANBUL İÇİN LİSTE TALİMATI
Toplantıda Sürekli’nin ilçe başkanlarına ve belediye başkanlarına İstanbul için talimat verdiği öğrenildi. Talimata göre; ilçe başkanları yönetimleri ile, belediye başkanları ise meclis üyeleriyle bir araya gelerek İstanbul’daki tanıdık, dost ve akrabaları hakkında veri sunmalarını isteyecek.  İstanbul’da yaşayan tanıdık, dost ve akrabalarla ilgili isimlerinin ve irtibat numaralarının yer aldığı bir liste oluşturularak İl Başkanı Sürekli’ye teslim edecek. Sürekli ise listeleri genel merkeze iletecek.

ZEYBEKCİ’DEN 31 MART MESAJI: DAHA İYİSİ OLABİLİR MİYDİ, EVET OLABİLİRDİ
Öte yandan Zeybekci’nin ise ilçe başkanlarına seçim sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “1-2 gündür İzmir’deyim. Toplantı yapılacağından haberdar olunca uğrayıp sizleri görmek, selamlamak istedim” dediği ve ardından İzmir’deki 31 Mart yerel seçim sonuçlarına yönelik, “Daha iyisi olabilir miydi, evet olabilirdi ama hepimiz çok çalıştık, herkese emekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir