MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de 'aday adayları' zirvesi: Zeybekci ilk kez hedef koydu!
Politika
11 Aralık 2018 Salı 16:18

AK Parti'de 'aday adayları' zirvesi: Zeybekci ilk kez hedef koydu!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, yerel seçimler için düğmeye bastı. Zeybekci, bugün aday adayları ile bir araya geldiği toplantıda sürece yönelik önemli mesajlar verdi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR – AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları tam gaz devam ederken gözler partinin yerelde iktidarı almayı en çok istediği kentlerin başında gelen İzmir’de… 

AK Parti İzmir Teşkilatı’nda da Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının ardından çalışmalar hız kazandı. 

Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül ile birlikte belediye başkan aday adayları ve ilçe başkanları ile önemli bir zirveye imza attı. İl Binası’nda gerçekleşen buluşmaya Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar da katıldığı öğrenildi.

Zeybekci’nin toplantıda aday adaylarına önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Adayı, aday adaylarının kendilerini tek tek tanıttıkları toplantıda Denizli’de başkanlığı nasıl kazandığını anlattı ve“Birlik olun, kim aday gösterilirse onun etrafında birleşerek sahada çalışmaya devam edin” mesajı verdi.  

Zeybekci’nin toplantıda İzmir’i kazanacağına inancının tam olduğunu vurguladığı da bildirilirken, AK Parti Büyükşehir Adayı ilk kez hedef de açıkladı. 

Zeybekci’nin İzmir’de Büyükşehir ve en az 20 ilçeyi kazanacaklarına inandığını, herkesin de bu inançla çalışmasını beklediğini belirttiği öğrenildi. 

Öte yandan Zeybekci’nin, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için MHP ile kurulan ittifakın ilçeler noktasında nasıl şekilleneceğini beklediklerini de söylediği ifade edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir