MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de mazbata günü, Saygılı'dan 28 Mayıs mesajları!
Politika
26 Mayıs 2023 Cuma 12:02

AK Parti'de mazbata günü, Saygılı'dan 28 Mayıs mesajları!

AK Parti’de İzmir’den milletvekili seçilen isimler İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını teslim aldı. Törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Saygılı 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik mesajlar verdi.
Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerin ardından Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) açıkladığı resmi sonuçlara göre İzmir’den milletvekili olmaya hak kazanan AK Partili isimler İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak resmen göreve başladı. 

Mazbatasını almak için AK Parti heyeti ile İl Seçim Kurulu’na gelen heyetin içinde milletvekilleri Alpay Özalan, Mahmut Atilla Kaya, Şebnem Bursalı, Eyyüp Kadir İnan, Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Mehmet Ali Çelebi ile İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan, AK Parti İzmir yöneticileri ve partililer yer aldı. 

Milletvekilleri ile birlikte mazbata töreninde hazır bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 



28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine vurgu yapan Saygılı şunları kaydetti: İzmir için çalışmaya hazır, mücadele içinde hiç durmayan bu güzel insanlarla bugün mazbatalarımızı aldık hayırlı uğurlu olsun İzmirimiz için. Bugün benim için özel bir gün. 26 Mayıs benim yaş günüm. Doğum günümde böyle güzel dostlarla mazbataları almak, şahit olmak benim için ayrı bir onur ve gururdur. Nasip olursa yarın 27 Mayıs. Biliyorsunuz 27 Mayıs ülkemizin vesayetten çıkması konusunda mücadele eden Adnan Menderes ve kıymetli dava arkadaşlarının ihtilalle indirildiği ve akabininde idam edildiği bizim demokrasi tarihimizdeki çok kara bir lekedir. Allah nasip ederse 28 Mayıs’ta biz 27 Mayıs’ta yapılan o zulümlerin karşısında bir demokrasi şöleni ile inşallah en güzel şekilde karşılığını vereceğiz. 29 Mayıs’ta nasip olursa İstanbul’un fethi. Biz birçok güzelliği beraber yaşayacağız kıymetli İzmirli kardeşlerimizle bu güzellikleri yaşayacaklar. Ben buradaki milletvekili dostlarım için şunu söylüyorum her biri dürüst bu şehir için bir şey yapmaya çalışan her bir vatandaşımız için koşturan gece gündüz durmayan günde 2 saat uyku ile çalışan vekillerim ile beraberiz. Allah hepsinden razı olsun, Allah yolunu açık eylesin, İzmirliler için hayırlı uğurlu olsun...
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir