MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de o başkandan ilk icraat: 24 saat yaşayacak ilçe binası!
Politika
30 Nisan 2018 Pazartesi 10:25

AK Parti’de o başkandan ilk icraat: 24 saat yaşayacak ilçe binası!

AK Parti’de 1 Nisan’da yapılan kongrede Çiğli İlçe Başkanı seçilen Demirkaya tam donanımlı bir ilçe binası için düğmeye bastı. 15 gün içinde açılacak 400 metrekarelik binada teşkilatın tüm kademelerindeki yöneticileri ve vatandaşları ağırlayacak 8 oda yer alacak.

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir’de Nisan ayı sonunda tamamlanan ilçe kongrelerinde çok sayıda değişim yaşanırken, Çiğli’de de dümene Mesut Demirkaya geçmişti.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Mesut Demirkaya yeni dönemin startını görkemli bir ilçe binasını hayata geçirerek yapacak.

Anadolu Caddesi üzerinde bir cephesi de İZBAN hattına bakan 400 metrekarelik ofisi tutarak tadilat çalışmalarını başlatan Demirkaya, ilçe binasının her iki yanına konacak ışıklı dev tabelayla 24 saat yaşayacak bir ilçe binası kurmayı hedefliyor.

AK Parti Çiğli’nin yeni ilçe binası 8 odadan oluşacak ve teşkilatın ana kademesi dışında meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları, nöbetçi partililer ve vatandaşlar ayrı ayrı odalarda ağırlanacak.

Tadilatın 15 gün için tamamlanarak binanın açılacağını ifade eden AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Demirkaya, “24 saat yaşayan, canlı bir ilçe binası hayata geçirilecek. Vatandaşlar binamıza geldiğinde kendini evindeymiş gibi hissedecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ahmet motor
 30 Nisan 2018 Pazartesi 12:35
Gurur duydum helal olsun baskana durmak yola devam
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir