MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de yas günü: Çakıroğlu'na veda...
Politika
17 Şubat 2018 Cumartesi 17:24

AK Parti'de yas günü: Çakıroğlu'na veda...

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Çakıroğlu'nun ölüm haberi AK Parti İzmir Teşkilatı'nı yasa boğdu. Çakıroğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı.

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir Teşkilatı acı bir haberle sarsıldı!

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu Cuma akşam saatlerinde kanser nedeniyle tedavi gördüğü özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ölümü AK Parti’yi yasa boğan Çakıroğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı.

2 yıldır ilçe başkanlığı görevi yürüten Çakıroğlu için ilk tören ilçe binası önünde düzenlendi.



Törenin ardından Çakıroğlu’nun naaşı Güzelbahçe Merkez Camii’ne getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Çakıroğlu’nu son yolculuğuna uğurlayanlar arasında İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Partili vekiller, ilçe başkanları ve partililerin yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da yer aldı.

Çakıroğlu, geçen ay da geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ameliyat olmuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Çakıroğlu'nun ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.

TOBB Türkiye İnşaat Yapımcıları Meclis Üyesi de olan Çakıroğlu aynı zamanda 2 yıldır AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevini de yürütüyordu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir