MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'den CHP'de o kongre öncesi 'oy için iş ve terfi' iddiası!
Politika
12 Mart 2022 Cumartesi 13:31

AK Parti'den CHP'de o kongre öncesi 'oy için iş ve terfi' iddiası!

CHP Bayraklı Kongresi öncesi AK Parti cephesinden çarpıcı bir çıkış geldi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Bayraklı Belediye Başkanı Sandal 'oy için iş ve terfi vaadi' iddiasında bulundu. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Örgütü'nde yarın olağanüstü kongre heyecanı yaşanacak. 

Büyük heyecana sahne olması beklenen seçim öncesi AK Parti cephesinden çarpıcı bir çıkış geldi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal hakkında 'oy için iş ve terfi vaadi' iddiasında bulundu. 

HANGİ KADROLARI KİME VAAT EDİYOR? 
Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
Duyduk ki; Bayraklı’nın CHP’li Başkanı Serdar Sandal; partisinin ilçe başkanlığı için desteklediği adayı seçtirebilmek uğruna bol keseden atmakta, her oy için iş ve terfi vaadinde bulunmaktaymış! Soruyoruz: Sandal; kimin parasını ve hangi kadroları kime ve niçin vaat ediyor?
?Her görüşten insanın belediye Başkanı olduğunu; Bayraklı’ya hizmet etme yükümlülüğünü unutup kendi siyasi erki için sayesinde suyunu çeken bütçeyi partililerine pay etmeye kalkışan Sandal’a hatırlatıyoruz: Bayraklı Belediyesi herkesin belediyesi; kaynakları Bayraklılarındır!

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal geçtiğimiz günlerde üç ismin yarışacağı seçimde belediyedeki görevinden istifa ederek aday olan CHP PM Eski Üyesi Didem Gültekin'e desteğini açıklamıştı. CHP Bayraklı kongresinde başkanlık için Gültekin'in yanı sıra Samed Tekin ve Mehmet Yılmaz da başkanlık için yarışacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir