MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'den Konak Belediyesi'ne Şevval Sam tepkisi!
Politika
17 Ekim 2024 Perşembe 20:39

AK Parti'den Konak Belediyesi'ne Şevval Sam tepkisi!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda vereceği konser için Konak Belediyesi’nin sanatçı Şevval Sam’a 5 milyon 300 bin TL ödeyeceğinin ortaya çıkması AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’nın tepkisini çekti. Saygılı, “Konak’a harcamaları gereken parayı, yandaş sanatçılarının cebine aktaran yönetim çürümüşlüğüne CHP Belediyeciliği denir” dedi.  

GERÇEKİZMİR - İktidara yakın Gazeteci Zafer Şahin Şevval Sam’ın 29 Ekim’de İzmir’de vereceği konser için Konak Belediyesi’nin kendisine 5 milyon 300 bin TL ödeyeceğini belgesi ile paylaştı.

Şahin Konak Belediyesi ve Şevval Sam’a eleştiride bulunurken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da tepki gösterenler arasına katıldı.

Saygılı yaptığı paylaşımda, “Konak için hizmet ve eser üretmeye gelince borcunuz çok. İşçi memur maaşları ödemeye gelince kasanız boş. Yandaş sanatçıları zengin etmeye, felekten bir akşam çalmaya gelince musluklar sonuna kadar açılıyor. İzmirli görsün, Konaklı bilsin! İzmir’e ve Konak’a harcamaları gereken parayı, yandaş sanatçılarının cebine aktaran yönetim çürümüşlüğüne CHP Belediyeciliği denir" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir