MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'den Özel’e ‘İzmir’ çıkışı: 25 yıldır bu şehri kim yönetiyor?
Politika
9 Haziran 2024 Pazar 16:03

AK Parti'den Özel’e ‘İzmir’ çıkışı: 25 yıldır bu şehri kim yönetiyor?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile ilgili “Kenti hak ettiği hizmetlerle tanıştıracak” sözlerine AK Parti’den yanıt geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’dan Özel’e “25 yıldır bu şehri kim yönetiyor” çıkışı geldi

 GERÇEKİZMİR- CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çiğli'de düzenlenen 12. Keşkek Günü etkinliğine katıldı. CHP Lideri Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a övgülerde bulundu.

ÖZEL’İN SÖZLERİNİ PAYLAŞTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Özel'in “Cemil Başkan yabancımız değil. Karşıyaka Belediyesi'nde çok başarılı bir başkandı. Doktor. Estetik cerrah. İzmir'in kent estetiğine çok ihtiyacı var. İzmir'e değen bu tecrübeli, bu yetenekli el, İzmir'i hak ettiği hizmetlerle tanıştıracak. Kentin hak ettiği hizmetlerin en iyisini sunacak. İzmir'i bütün dünyanın tanıdığı bir sağlık, turizm, kültür kenti olarak geliştirecek. Turizmini canlandıracak. Çok iyi belediyecilik örneklerini verdiği Karşıyaka'yı nasıl çok iyi bir noktaya getirdiyse, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde de aynı başarıları tekrarlayacak” sözlerinin yer aldığı bir video paylaşarak tepki gösterdi.

25 YILDIR BU ŞEHRİ KİM YÖNETİYOR

AK Partili Dağ, “Sn. Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir. Bu sözleri dinleyince insan bir an “Acaba 25 yıldır bu şehri kim yönetiyor?” diye düşünmeden edemiyor. Önümüzdeki 5 sene için çizdiği projeksiyona da kendisi de dahil oradakilerin hiçbiri maalesef inanamıyor” dedi.

SAYGILI'DAN DA TEPKİ GELDİ 

Sayın Özgür Özel, İzmir’in mahrum kaldığı belediyecilik faaliyetlerini ne kadar güzel ifade ediyor. İzleyen de sanacak ki İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 25 yıldır AK Parti yönetiyor! İzmir, işte böyle bir aymaz siyaset şımarıklığının elinde yıllardır heba oluyor. Özel’in itiraflarından, CHP belediyeciliğinin önceki dönem başkanları da nasibini alıyor. Umarım başarısız olduklarını beyan eden Genel Başkanlarına ve İzmir kamuoyuna izahat verirler. İzmir bunu hak etmiyor" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir