MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'den o ilçe için açıklama: Başkan hasta, 2 yılı değerlendirmiyoruz!
Politika
2 Nisan 2021 Cuma 12:39

AK Parti'den o ilçe için açıklama: Başkan hasta, 2 yılı değerlendirmiyoruz!

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Günaydın, kendilerine ulaşan ‘Belediyenin 2 yılını değerlendirin’ talepleri için açıklama yaptı. Belediye Başkanı Uygur’un tedavi gördüğü için görevinin başında olmadığını hatırlatan Günaydın, “Şu anda kendisi görevinin başında değilken, sağlık problemleriyle uğraşırken, siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz” dedi. Günaydın, Uygur’un göreve dönmesinin ardından gerekli değerlendirmenin yapılacağını da ekledi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye’de 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin üzerinden tam 2 yıl geçti. Koltuğa oturan belediye başkanları görev süreleri boyunca hayata geçirdiği faaliyetleri kamuoyuna sunmak için kolları sıvadı. Aynı zamanda iktidarın bilgilendirmeler karşısında muhalefet konumunda olan siyasi partiler de eleştirileri dile getirerek kendilerince eksik gördükleri çalışmalara vurgu yapıyor.

Tam bu noktada AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’dan bir açıklama geldi. Kendilerine muhalefet olarak belediyenin iki yılının değerlendirilmesi konusunda talepler geldiğini ifade eden AK Partili Günaydın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Torbalı Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İsmail Uygur’un sağlık sorunlarından dolayı evde tedavi görüyor olmasını hatırlatan Günaydın şunları söyledi:

31 Mart 2019 tarihinde Torbalı Belediye Başkanı seçilen CHP'li Sn. İsmail Uygur, bu dönemdeki görevinde iki yılını doldurdu.

Siyasetin genel kuralıdır. Yerel yönetimlerde iki yılını dolduran yöneticiler bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirir ve yaptıklarını, yapamadıklarını, bundan sonra yapmayı düşündüklerini kamuoyuna deklare eder.

Buna karşılık da yerel muhalefet iki yılı değerlendirir, artıları ve eksileriyle belediye yönetiminin karnesini çıkarır.

Hem vatandaşlarımız, hem basın mensuplarımız bu konudaki karşılıklı değerlendirmeleri merakla bekliyor. Bu yönde bize ulaşan ısrarlı taleplere bir karşılık vermek gerektiğinden, bu zorunlu açıklamayı yapıyoruz.

Torbalı Belediye Başkanı Sn. Uygur'un, 25 gün önce evinde çıkan yangın sonucunda dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını daha sonra da taburcu olarak tedavisine evinde devam edildiğini basından öğrenmiştik.

Belediye kanadından resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, Sn. Uygur'un tedavi sürecinin devam ettiğini, henüz görevinin başına dönmemiş olmasından anlıyoruz.

Göreve döndüğünde, iki yıllık çalışma döneminin bir değerlendirmesini mutlaka yapacaktır. O değerlendirmeyi gördükten sonra, bizler de hazırladığımız karneyi kamuoyuna sunarız. Şu anda kendisi görevinin başında değilken, sağlık problemleriyle uğraşırken, siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir