MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de Kemalpaşa zirvesi: Yeniler, eskilerle buluştu!
Politika
10 Aralık 2017 Pazar 10:23

AK Parti’de Kemalpaşa zirvesi: Yeniler, eskilerle buluştu!

Genel Başkan Yardımcısı Dağ’ın daveti ve Belediye Başkanı Uğurlu’nun ev sahipliğinde milletvekilleri, eski dönemler vekiller ve başkanlar bir araya geldi. Toplantıya İl Başkanı Delican da katıldı.

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir Teşkilatı’nda 2019 yılında yapılacak seçimlere yönelik çalışmalar devam ediyor.

Yerel Yönetim Zirvesi'nin ardından bu kez ‘yeniler, eskilerle’ buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın daveti ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Bülent Delican da katıldı.

Toplantıda Milletvekilleri Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli ve Nükhet Hotar, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Selçuk Belediye Zeynel Bakıcı’nın yanı sıra eski Milletvekilleri Cemil Şeboy, Taha Aksoy, İsmail Katmerci, Teyfik Ensari, Nesrin Ulema, Tuğrul Yemişçi, Aydın Şengül, Rıfat Sait ve İlknur Denizli de hazır bulundu.

Kemalpaşa zirvesinde ülke ve İzmir gündeminin yanı sıra belediyelerin projeleri ve kongre süreci de masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca 2019 yerel seçimlerine yönelik stratejiler de konuşulurken, eski milletvekilleri deneyimlerini aktardı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir