MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de Mesut Sancak sürprizi: Kongrede oy atacak!
Politika
1 Nisan 2018 Pazar 21:45

AK Parti’de Mesut Sancak sürprizi: Kongrede oy atacak!

AK Parti İzmir'de ilçe kongreleri tam gaz devam ederken il delegeleri de belli oluyor. Kentin tanınmış işadamı Sancak AK Parti Karşıyaka Kongresi’nde il delegesi seçildi. Sancak 28 Nisan’da yapılacak il kongresinde oy atacak. 

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir’de ilçe kongrelerinde sona gelinirken, yeni başkanların yanı sıra il kongresinde oy atacak delegeler de belli oluyor. 

Partide yoğun hafta sonu programında Pazar mesaisinde de 3 ilçe kongresi yapıldı. Karşıyaka’da Genel Merkez’in aday gösterdiği İsmail Çiftçioğlu yeni ilçe başkanı olurken il delegesi seçilen isimler  dikkat çekti. 

AK Parti’de 28 Nisan’da yapılacak il kongresinde oy atmaya hak kazanan isimler arasında kentin tanınmış iş adamı ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da yer aldı. 

Karşıyaka kongresinde ayrıca Eski Milletvekilleri Nesrin Ulema, İsmail Katmerci, Tevfik Ensari ve Taha Aksoy da il delegesi seçildi. 

Öte yandan Aliağa’da yaşanan aday krizinin ardından Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığına doğrudan atanan Kazım Sayın’ın da Karşıyaka’dan il delegesi oldu. Siyasi Partiler Kanuna göre kongre yapılmayan ilçelerde il delegesi seçilemediği için Sayın Karşıyaka’dan delege yapıldı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir