MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de flaş gelişme: ‘Köşk’te İzmir zirvesi’ iptal!
Politika
23 Ocak 2018 Salı 10:07

AK Parti’de flaş gelişme: ‘Köşk’te İzmir zirvesi’ iptal!

Başbakan Yıldırım’ın İzmir milletvekilleri ile bir araya gelerek kongre sürecini masaya yatıracağı toplantı TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere yoğun gündem nedeniyle iptal edildi.

GERÇEKİZMİR – AK Parti’de kongre süreci devam ederken üç büyük şehirde 2019 sürecini yürütecek teşkilatlar konusunda da arayışlar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin genel başkanı sıfatıyla İstanbul il başkanlığı için çalışmalarının startını vererek düğmeye basmasının ardından gözler İzmir’e çevrildi.

Başbakan Binali Yıldırım dün kritik bir toplantı için İzmir Milletvekillerini Çankaya Köşkü’ne davet etmişti. Başbakan’ın vekillerle kentteki kongre sürecini masaya yatırarak il başkanlığı için tek tek görüş alması bekleniyordu. Ancak toplantıda başta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesine düzenlediği 'Zeytin Dalı Harekatı' olmak üzere Ankara’daki yoğun gündem nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Yıldırım’ın en kısa sürede vekillerle bir araya gelerek İzmir’deki kongre sürecinin startı niteliğini taşıyacak toplantıyı gerçekleştirmesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir