MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de o ilçe başkanı kongreyi beklemeden istifa etti
Politika
24 Şubat 2020 Pazartesi 14:23

AK Parti’de o ilçe başkanı kongreyi beklemeden istifa etti

AK Parti İzmir’de kongre süreci öncesi ‘değişim’ yaşanacak ilçelerde temayül mesaisi başlarken, sürpriz bir istifa haberi geldi.

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda kongre maratonu öncesi ‘değişim’ yaşanacak ilçelerde ilçe başkanları kongrede aday olmayacaklarını duyururken bu ilçelerde temayül mesaisi başlamıştı.

Selçuk,Torbalı,Buca, Ödemiş ve Kemalpaşa ilçelerinde hafta sonu temayül yapılırken, değişim yaşanacak diğer ilçelerde de önümüzdeki günlerde temayül yapılacak.

Teşkilatta sürpriz gelişme Güzelbahçe’de yaşandı.

İlçe kongresinde ‘değişim’ yaşanacak olan ilçeler arasında olan Güzelbahçe’de İlçe Başkanı Saime Uz, kongreye beklemeden istifa etti.

Teşkilattan Sorumlu İl Başkanı Nail Kocabaş istifayı sosyal medya hesabından, “İlçe Kongresinde aday olmayacak Güzelbahçe İlçe Başkanımız Saime Uz,kongre ileri bir tarihte olacağı için şimdiden görevinden ayrılmış,istifası kabul edilmiştir” sözleriyle duyurdu.

 İl Yönetim Kurulu’nda çıkan karar sonucu, Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak, vekaleten, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ali Eşref Demir görevlendirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir