MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’den elektrik fabrikası çıkışı: Bize talep gelmedi!
Politika
17 Ağustos 2020 Pazartesi 12:02

AK Parti’den elektrik fabrikası çıkışı: Bize talep gelmedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 35 milyon TL’lik bedelle satın alınan fakat onayı gelmeyen elektrik fabrikası için konuşan AK Parti İl Başkanı Sürekli, “Biliyorsunuz o konuda biz hep yapıcı tutum takındık. O iş bürokratik ve hukuki engellerden dolayı gerçekleşmedi. Problemler vardı. Yapıcı tavrımızı sürdürüyoruz. Yeter ki bizden destek istesinler. O günden bugüne de Büyükşehir’den bize, AK Parti teşkilatına bir talep gelmedi” dedi.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Süreki, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in göreve gelir gelmez Grand Plaza şirketiyle ihaleye girerek 35 milyon TL’ye satın alınmasını sağladığı tarihi elektrik fabrikasıyla ilgili konuştu.

YAPICI TAVRIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Başkan Sürekli, “Takip ediyoruz. Biliyorsunuz o konuda biz hep yapıcı tutum takındık. O iş bürokratik ve hukuki engellerden dolayı gerçekleşmedi. Problemler vardı. Yapıcı tavrımızı sürdürüyoruz. Yeter ki bizden destek istesinler. O günden bugüne de Büyükşehir’den bize, AK Parti teşkilatına bir talep gelmedi. Kendileri kamuoyunda dillendiriyorlar. Sadece biz İl Başkanı Deniz Bey ile il başkanları olarak görüştük. Görüşmeye de devam ederiz. Bizim üstümüze ne düşüyorsa, hukuki ve bürokratik bir sakınca yoksa desteğimiz sonuna kadar vardır” dedi.

Fabrikanın satışı yapıldıktan sonra geçen 1 buçuk yıllık süreçte devir için Cumhurbaşkanlığı’ndan onay gelmemişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de meclis oturumlarında AK Partililere seslenerek yardım çağrısında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 kamil
 18 Ağustos 2020 Salı 09:11
Elektrik fabrikası chp değil izmir büyükşehir belediyesi tarafından satın alınmış.İlla talep mi olması gerekiyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir