MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Ayvalı Çeşme'deki örnek projeyle alay etti, tepki topladı
Politika
25 Ağustos 2024 Pazar 16:06

AK Partili Ayvalı Çeşme'deki örnek projeyle alay etti, tepki topladı

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'nin plaja giderek tanıtımını bizzat yaptığı ilçedeki plajları sigara izmaritlerinden kurtaracak sosyal sorumluluk projesiyle AK Parti MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı sosyal medya üzerinden alay etti. Ayvalı’nın Denizli’yi ve projeyi hedef alan paylaşımının altına yorum yapan birçok kullanıcı projeye destek verirken Ayvalı’ya tepki gösterdi. 

GERÇEKİZMİR - Çeşme Belediyesi,  ilçedeki plajları sigara izmaritlerinden kurtaracak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Plajlara yerleştirilen sigara izmariti toplama kutuları sayesinde vatandaşlar güneşleneceği ve denize girebileceği bölgelerdeki izmaritleri rahatça toplayabilecek. Ardından da bir kutu sigara izmariti toplayanlar istemeleri halinde belediyeye ait Çeştur Cafelerden ücretsiz bir meşrubat alabilecek.

Projeye AK Parti cephesinden tepki geldi. AK Parti MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı, belediyenin hayata geçirdiği farkındalık projesiyle alay eden ifadeler kullandı.

Plaja giderek çalışmayı kendisi tanıtan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'nin ilgili paylaşımını alıntılayan Ayvalı, " Çeşme İlkokulu öğrencileri geliştirdikleri Sıfır atık projesi kapsamında sahilde sigara izmariti topladı.  1. Sınıf öğrencisi Lal Denizli, büyüyünce belediye başkanı olmak istediğini ve Çeşme için daha büyük projeler üreteceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Ayvalı’nın Denizli’yi ve projesini hedef alan paylaşımının altına yorum yapan birçok kullanıcı projeye destek verirken Ayvalı’ya tepki gösterdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir