MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Başkan büyük sağlık projesi için ilk adımı attı!
Yerel Yönetimler
12 Nisan 2019 Cuma 10:22

AK Partili Başkan büyük sağlık projesi için ilk adımı attı!

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, mazbatasın aldıktan sonra ilçeye yapılacak yatırımların hızlandırılması düğmeye bastı. Demirezen, AK Partili Binali Yıldırım’ın seçim kampanyası sürecinde söz verdiği Bayındır Devlet Hastanesi için Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile görüştü.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel iktidarda olduğu Bayındır’da rakibi CHP’li Ufuk Sesli’yi geride bırakarak Bayındır Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan AK Partili Uğur Demirezen, mazbatasını almanın ardından ilk iş olarak diğer AK Partili başkanlar ile birlikte Ankara’nın yolunu tuttu.

Başkent mesaisinde bir dizi bakanlık ile görüşme yapan başkanlardan ilk müjde Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’den geldi.

Demirezen, Eski Başbakan ve şuan ki AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın 24 Haziran sürecinde gündeme getirdiği Bayındır yeni Devlet Hastanesi ile ilgili önemli bir adım attı.

BAKANLIĞA İLETTİ
Bayındır’a yapılması planlanan 150 yataklı devlet hastanesi için Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile görüşen Demirezen, yeni devlet hastanesinin arazisini belirlemek için çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti. Arazinin belirlenmesi hakkında ilgili kişilerle görüştükten hemen sonra devrini Sağlık Bakanlığı’na gerçekleştireceklerini açıklayan Başkan Demirezen, Bakan Yardımcısı Erdemir’e proje ilgili bilgilendirmede bulunduklarını belirtti.

BAYINDIR’A 150 YATAKLI HASTANE
En kısa sürede Bayındır’a 150 yataklı yeni bir hastane kazandıracaklarını ifade eden Başkan Demirezen konuya ilişkin, “Başbakanımızın 24 Haziran’da söz verdiği başta 100 yataklı olarak planlanan daha sonra ise 150 yatak olarak planlanan hastanemiz söz konusu… Bununla ilgili 3 alternatifimiz vardı, şuan bunu 2’ye düşürdük. Arazilerle ilgili bazı gerekli görüşmelerimiz olacak, onlar netleştikten sonra bunun devrini hemen Sağlık Bakanlığı’na yapacağız. En kısa sürede Bayındır’a 150 yataklı bir hastane kazandıracağız” dedi.

SAĞLIK OCAĞI VE 112 İSTASYONU
Ayrıca, planlaması yapılan ancak denetim ve imardan kaynaklanan bir sorun nedeniyle gerçekleşmeyen 112 istasyonu ve sağlık ocağı ile ilgili de müjde veren Başkan Demirezen, “Çırpı bölgesine 112 istasyonu ve sağlık ocağı projesi vardı, bunun planlaması yapıldı. Geçen defa denetim imar durumundan dolayı bir sıkıntı oluşmuş bunun talimatını da verdik. Biz belediye olarak ne gibi bir sıkıntı varsa en kısa sürede çözeceğiz ve Çırpı’ya yeni bir sağlık ocağı ile 112 istasyonu yapacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir