MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Başkan’dan Büyükşehir’e foto-salvo!
Yerel Yönetimler
6 Nisan 2018 Cuma 20:10

AK Partili Başkan’dan Büyükşehir’e foto-salvo!

Kentte AK Partili belediye başkanlarının Büyükşehir’e yönelik 'çukur' eleştirileri tam gaz sürüyor. Menderes Belediye Başkanı Soylu’nun Büyükşehir’in sokaklarda yarım kalan çalışmalarına yönelik tepkisinin ardından benzer bir çıkış da Ödemiş Belediye Başkanı Badem’den geldi.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de AK Partili belediyeler ile Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (İZSU) arasındaki kriz devam ediyor.

İZSU’nun AK Parti’nin iktidar olduğu ilçelerdeki çalışmalarına belediye başkanlarından sert tepkiler geliyor.

Son dönemde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonrası oluşan çukurları kendilerinin kapattıklarına yönelik çıkışlarına bir AK Partili başkan daha katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Büyükşehir’in ilçede yarım bıraktığı çalışmayı hedef aldı.

Badem, sosyal medya hesabından Süleyman Demirel Mahallesi’nde Ödemiş Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların fotoğraflarını , “Yapımı İzmir Büyükşehir Belediyesine ait aylardır yapılmayan Süleyman Demirel Mah 1127 sokaktaki çukurların dolgu ve tesviye çalışmalarına başladık” ifadesiyle paylaştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir