MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Bekle: 24 Haziran milat olacak!
Politika
17 Haziran 2018 Pazar 13:26

AK Partili Bekle: 24 Haziran milat olacak!

Bayram ziyaretlerini sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Cemal Bekle, “Ülkemizin geleceği için büyük bir önem taşıyan 24 Haziran'a sayılı günler kaldı. İnşallah 24 Haziran tarihi Türkiye için bir milat olur” dedi.
 AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Cemal Bekle, seçim çalışmalarını bayramda da sürdürdü. Bayramın birinci gününden itibaren onlarca ilçeyi ziyaret eden Bekle, ilçe teşkilatları ve vatandaşlarla bayramlaştı. Cemal Bekle, Buca'da başladığı programında ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Bekle, Göksu Mahallesinde vatandaşlarla bayramlaştı. AK Parti Menderes SKM'de ilçe teşkilatı ile buluşan Cemal Bekle, İsmetpaşa Mahallesinde ev ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Karabağlar Esendere Mahallesini de ziyaret eden Bekle, Ramazan ayı boyunca tüm İzmir'i kucaklamaya çalıştıklarını dile getirdi. Bekle, "Vatandaşlarımıza destekleri ve teveccüh gösterdikleri için teşekkür ederim. Bu süreçte her kesimden vatandaşımızın elini sıkmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.
 
“HUZUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
 Bir ay boyunca büyük kardeşlik ikliminin, dayanışmanın, kaynaşmanın ve yardımlaşmanın hep birlikte yaşandığını belirten Vekil Adayı Bekle şu ifadeleri kullandı: “Mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek; hamd olsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Ramazan Bayramınızı kutluyor; bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum. Ülkemizin geleceği için büyük bir önem taşıyan 24 Haziran'a kısa bir zaman kaldı. İnşallah 24 Haziran tarihi Türkiye için bir milat olur."
 
"BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ"
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bütünüyle geçilmesi anlamına gelen bu seçimlerin hayati bir önem taşıdığını vurgulayan Bekle, "Sadece Cumhurbaşkanı'nın ilk turda seçilmesi değil, Cumhurbaşkanı ile uyumlu çalışabilecek, daha doğrusu, çıkaracağı yasalarla yürütmenin icraatına engel çıkarmayacak bir Meclis aritmetiği zorunlu. İşte bu gerekçe ile güçlü Cumhurbaşkanı, güçlü yürütme ve güçlü yasama için; bu seçim çok önemli" diye konuştu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir