MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan CHP'ye 'araç' kontrası: İzmir'i işaret etti
Politika
6 Eylül 2019 Cuma 09:24

AK Partili Dağ'dan CHP'ye 'araç' kontrası: İzmir'i işaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı üzerine AK Parti döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce araç İstanbul Yenikapı Meydanı'nda toplandı. Toplanan yüzlerce aracın oluşturduğu görüntü beraberinde 'israf' tartışması getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medyadan yayınladığı mesajında İstanbul’da araç sayıları üzerinden manipülasyon yapıldığını iddia etti, CHP’ye İzmir’i işaret etti.

GERÇEKİZMİR  -İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde sık sık dikkat çektiği israf ve makam araçları konusunda adım attı ve AK Parti döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce araç İstanbul Yenikapı Meydanı'nda toplandı.

Araçların toplanması sonrası ortaya çıkan görüntü beraberinde 'israf' tartışmasını getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medyadan yayınladığı mesajında İstanbul’da araç sayıları üzerinden manipülasyon yapıldığını iddia etti, CHP’ye İzmir’i işaret etti.

Dağ şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Büyükşehir’de araç sayıları üzerinden manipülasyon yapılıyor ve bunun üzerinden bir fotoğraf veriliyor. Nüfus olarak İstanbul’un 3’te 1’i büyüklüğünde olan İzmir’de toplu ulaşım araçları ve kiralık araçlar hariç 1700’den fazla araç var.

CHP’nin matematiğinin tuttuğunu bugüne kadar hiç görmedik onun için şaşırmıyoruz. Bu arada araç konusunda bir yerden başlamak istiyorsanız İzmir Büyükşehir’in envanterinde ki kayıp araçlardan ve İZSU’da ki gereksiz araç fazlalığından başlayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir