MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu'na çizimli 'artı para' sorusu!
Politika
20 Şubat 2018 Salı 13:47

AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu'na çizimli 'artı para' sorusu!

İZBAN'da yeni sisteme yönelik eleştiriler sürerken, AK Parti Dağ da tartışmalara katıldı. Dağ sosyal medyada sistemi bir matematik problemi göndermesiyle eleştiren çizimi paylaşarak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslendi.

GERÇEKİZMİR – İzmir’de toplu ulaşımın can damarı ve ülkenin en büyük kent için banliyö hattı İZBAN’da 25 kilometreyi geçen seyahatler için daha fazla ücret ödenmesi gerektiren artı para sistemiyle ilgili tartışmalar devam ediyor.

- İZBAN'DA YENİ SİSTEME KARŞI 15 BİN İMZA... 

Geride kalan hafta yürürlüğe giren sistemde seyahat 25 kilometreden fazlaysa, tam biletlerden kilometre başına 7 kuruş, öğretmenlerden 5 kuruş, öğrenci ve 60 yaş biletlerinden ise 4 kuruş tahsil edilerek blokaj kaldırılıyor.

Sistem vatandaşlardan para iade bankomatlarında yoğunluk ve ‘gizli zam’ tepkisi görürken, yürürlüğe girdiğinden bu yana süren tartışmalara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da katıldı.

AK Partili Dağ sosyal medyada sistemi bir matematik problemi göndermesiyle eleştiren çizimi paylaşarak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslendi. Dağ, “Sayın Başkan; Sosyal medyada böyle bir soru ile karşılaştım, Ben işin içinden çıkamadım. Malum olduğu üzere siz iktisatçısınız, sizce doğru cevap hangisi olmalı?” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir