MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan Soyer'e 'trol' çıkışı: Bir gaflet hali!
Politika
26 Haziran 2023 Pazartesi 13:02

AK Partili Dağ'dan Soyer'e 'trol' çıkışı: Bir gaflet hali!

Başkan Soyer'in koku ve sivrisinek şikayetleriyle ilgili soruya verdiği yanıta tepki gösteren AK Partili Dağ, "Sayın Tunç Soyer en temel belediye hizmetlerinden yararlanamayan ve bunu dile getiren İzmirlileri “Troll” diyerek küçümsemeniz bir gaflet halidir. Hemşehrilerimiz sizden bu sorunları görmezden gelmenizi değil, meselelere kalıcı çözümler üretmenizi istemektedir" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Halk TV’de katıldığı canlı yayında, İzmir’in koku ve sivrisinek sorununa yönelik soruya verdiği yanıta sosyal medya adresinden tepki gösterdi.

Başkan Soyer kentte uzun süredir tartışma konusu olan koku ve sivrisinek şikayetleri ile ilgili olarak, "Koku neredeyse tamamen bitti, geçen yıl vardı. Trol atakları İzmir’den yönlendirilmediği için bilmiyorlar. Bu sene şikayet almıyoruz çünkü büyük işler yaptık. Sivrisinek meselesi de biraz troll atağı. Ama iklim krizinin yağış rejimlerinde yarattığı değişimler var. Bazen kasırga oluyor bazen sivrisinek. Her ilçe belediyesi bu mücadeleyi yapar. Bazı ilçelerde daha fazla şikayet var ama biraz ayırarak bakmak lazım. Bir troll saldırısı bir de gerçekten bu sıkıntıyı yaşayanlar..." açıklamasını yapmıştı. 

Soyer'e tepki gösteren AK Partili Dağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmirli hemşehrilerimizin müşterek şikayeti olan yaz aylarındaki kronik koku ve sivrisinek meselelerini “Hayali” bir şekilde troll saldırısı olarak görüp yok sayarak bu konuyu savuşturmaya çalışmış. Sayın Tunç Soyer en temel belediye hizmetlerinden yararlanamayan ve bunu dile getiren İzmirlileri “Troll” diyerek küçümsemeniz bir gaflet halidir. Hemşehrilerimiz sizden bu sorunları görmezden gelmenizi değil, meselelere kalıcı çözümler üretmenizi istemektedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir