MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan Soyer'e videolu 'vaat' salvosu: Yönetilemeyen bir İzmir!
Politika
1 Nisan 2022 Cuma 10:00

AK Partili Dağ'dan Soyer'e videolu 'vaat' salvosu: Yönetilemeyen bir İzmir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ'dan CHP'li 3 büyükşehir belediye başkanına videolu salvo geldi. AK Partili Dağ İzmir için, "İzmir Büyükşehir Belediyesi: Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler...  Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir... İzmir'imizi hak etmediği, yıllardır içine hapsedildiği bu döngüden ancak AK belediyecilik kurtarabilir" açıklamasını yaptı.
GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 3 büyükşehir belediye başkanına videolu salvo geldi. 

AK Partili Dağ sosyal medya hesaplarından, "2019 yerel seçimlerinin ardından 3 yıl geçti. AK belediyeler her zaman olduğu gibi vaatlerini tutuyor, hatta fazlasını yapıyor. Çünkü milletimiz hep en iyisini hakediyor. O esnada CHP'li belediyeler neler mi yaptı? İzleyelim..." anonsuyla yayınladığı videolarda Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'in yerine getirilmeyen vaatlerini yayınladı. 

"SONUÇ: YÖNETİLEMEYEN BİR İZMİR!"
AK Partili Dağ İzmir parantezinde, "İzmir Büyükşehir Belediyesi: Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler...  Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir... İzmir'imizi hak etmediği, yıllardır içine hapsedildiği bu döngüden ancak AK belediyecilik kurtarabilir" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O VİDEO: 

 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir