MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan Soyer'in 100.yıl konuşmasına sert tepki!
Politika
9 Eylül 2022 Cuma 23:12

AK Partili Dağ'dan Soyer'in 100.yıl konuşmasına sert tepki!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in tarihi 100.kurtuluş yıl dönümü kutlamasında yaptığı konuşmayı eleştiren AK Partili Dağ, "Tarihi acıyla ve kahramanlıkla dolu olan İzmir’imize büyük hakarettir. Osmanlı’yı hain ilan ediyor ama işgalci Yunan’ın adını zikredemiyor bile... Seneye kutlamaları Atina’da yapın da tam olsun!" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - İzmir'in Kordonboyu'nda gerçekleşen tarihi 100.kurtuluş yıl dönümü kutlamasında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yaptığı konuşmaya AK Parti cephesinden tepki geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan Soyer'in konuşmasını sert sözlerle eleştirdi. 

Dağ açıklamasında, "İzmir’in kurtuluş yıl dönümü etkinliğinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın konuşması, tarihi acıyla ve kahramanlıkla dolu olan İzmir’imize büyük hakarettir. Osmanlı’yı hain ilan ediyor ama işgalci Yunan’ın adını zikredemiyor bile... Seneye kutlamaları Atina’da yapın da tam olsun!" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli
 11 Eylül 2022 Pazar 16:25
Çekemiyoruz deyin... Bizim derdimiz o ifadeler deyin... Bir de o ifadelerin sahibi olan Atatürk'e de dil uzatın tam olsun...
 İzmir li
 11 Eylül 2022 Pazar 08:39
Eleştirilecek o kadar şey varken takıldığınız şeye bakın , VİZYONUNUZU GENİŞLETİN BİRAZ !!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir