MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan 'arsa operasyonu' çıkışı ve 'takip ediyoruz' mesajı!
Yerel Yönetimler
3 Eylül 2020 Perşembe 11:49

AK Partili Dağ'dan 'arsa operasyonu' çıkışı ve 'takip ediyoruz' mesajı!

Karşıyaka’nın Atakent Mahallesi’nde bulunan arazinin imar planlarının spor alanın özel eğitim alanına çevrilmesi için açıklama yapan AK Partili Dağ, site sakinlerinin duyurusunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Arsada yapılan operasyonu takip ediyoruz” dedi.

GERÇEKİZMİR- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Karşıyaka’daki imar tartışmalarına dahil oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisinde gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da basın toplantısı düzenleyerek açıklamalar yaptığı arazi için konuşan AK Partili Dağ mesajlar verdi.

İmar planlarında spor alanı olarak görülen arazinin özel eğitim alanın çevrilmesi hamlesi sonrasında AK Parti kanadından tepkiler gelmişti. Dağ da Atakent Sitesi sakinlerini kamuoyuna yaptığı bilgilendirmeyi sosyal medya hesabından paylaştı ve şunları söyledi:   

İmar planlarında “spor alanı” iken 100 milyonu aşan rantı ile “özel eğitim” alanına çevrilen İzmir’in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi’ndeki arsada yapılan operasyonu takip ediyoruz. Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimizin “ret” oyu kullandığı plan değişikliğine bölge halkı da şiddetle karşı çıkıyor. Herkes bilsin, dillerinden “kamu yararı” ve “sosyal demokrasi” kavramlarını düşürmeyenler, her fırsatta ranta başvuruyor ve kendi çıkarlarından taviz vermiyor. Biz, vatandaşlarımızın yanındayız. Bu imar rantına itiraz edip, konuyu yargıya taşıyacağız. Bu işin arkasında olanları ve yapılan pazarlıkları tek tek ortaya dökeceğiz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir