MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ’dan o görüntüler hakkında flaş açıklama: İş akdi feshedildi!
Politika
26 Mart 2021 Cuma 14:33

AK Partili Dağ’dan o görüntüler hakkında flaş açıklama: İş akdi feshedildi!

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, uyuşturucu kullandığı sıradaki görüntüleri sosyal medyada yer alan Ayvatoğlu’nun danışmanı veya özel kalem müdürü olmadığını söyledi. Dağ, “Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi feshedilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız” dedi.

GERÇEKİZMİR - Sosyal medyada Kürşat Ayvatoğlu isimli kişiye ait olduğu ileri sürülen uyuşturucu kullanma görüntüleri gündem oldu.

AK Parti’de birçok önemli isimle çektirdiği fotoğraflarla dikkat çeken ve bir dönem Kastamonu Belediyesi’nde bir dönem Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde bulunan Ayvatoğlu’nun AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddiası da yayıldı. 

AK Partili Dağ'dan bu iddialar ve Ayvatoğlu hakkında önemli açıklamalar geldi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dağ şu ifadelere yer verdi: Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir.

Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi feshedilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır.

Yasal sürecin takipçisi olacağız.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız.

Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.

GÖZALTINA ALINDI, EMNİYETTEN AÇIKLAMA
Öte yandan Ankara'da lüks bir araçta uyuşturucu madde alınırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli tahkikat başlatılmıştır. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir